Termeni şi Condiții de utilizare website

1. Acceptul conditiilor de folosire
http://bailegovora.ro/ este un site fondat, administrat si actualizat de SC BAILE GOVORA SA.
Folosirea acestui site este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a specificațiilor întâlnite în Termeni şi Condiții.
Ca vizitator/ utilizator al site-ului https://bailegovora.ro/ (“Website-ul”), sunteți de acord sa respectați aceste reguli (termeni şi condiții).
BAILE GOVORA SA îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment site-ul http://bailegovora.ro si poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înstiințare prealabilă.
Regulile de utilizare ale site-ului https://bailegovora.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabila a utilizatorilor. Întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe website, vă revine responsabilitatea să le cunoașteți si să le respectați. BAILE GOVORA SA îşi rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare pentru pagina web, care vor fi considerate parte integranta a condițiilor generale de folosire a site-ului https://bailegovora.ro.
Aceste reguli statuteaza modul de folosire de către utilizatori a site-ului https://bailegovora.ro, iar eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate
Articolele (texte+imagini in cadrul cărora nu se specifică altfel) publicate de BAILE GOVORA SA se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (Legea nr. 8 din 14.03.1996 publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului autorului.
Informațiile cuprinse în articolele publicate de BAILE GOVORA SA sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuală. Vizitatorii site-ului https://bailegovora.ro nu au dreptul să preia, să vândă, să reproducă, sau să distribuie materiale provenind din site-ul/blog-ul http://bailegovora.roblog.html, fără să specifice sursa şi să aibă acordul proprietarului site-ului cu privire la folosirea informațiilor prezentate în site/blog. (De altfel, ne bucurăm dacă alegeți sa folosiți informațiile elaborate de noi, S.C. BAILE GOVORA S.A.; în felul acesta ne certificați faptul ca avem un site model, care îşi respectă vizitatorii prin conformarea la toate legile in vigoare, precum si la Regulamentul EU 2016/679 – denumit în continuare GDPR-; suntem onorați să va inspirăm sa faceți același lucru)
Prin nerespectarea regulilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a vă refuza accesul pe website/blog.

3. Dreptul bunului simț
Utilizatorii/vizitatorii pot comenta pe acest site/blog în limita bunului simț. Nu agreăm cenzura, dar ne rezervăm dreptul de a şterge acele comentarii injurioase, sau, care aduc atingere unei alte persoane (puteți combate ideea, nu persoana). De asemenea, nu agreăm linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel ne puteți contacta la adresa de e-mail din pagina de Contact. Ne rezervam dreptul de a şterge toate comentariile care conțin linkuri de publicitate către alte produse sau servicii.

4. Notificare de Confidențialitate
Notificare de Confidenţialitate guvernează utilizarea informaţiilor preluate de la sau furnizate de dvs. pe site. În ceea ce priveşte orice persoană a căror informaţii personale sunt furnizate de dvs. către bailegovora.ro, dvs. garantaţi bailegovora.ro că aţi obţinut toate acordurile necesare pentru procesarea respectivelor informaţii personale prevăzute de serviciile utilizate de dvs. şi de politica de confidenţialitate bailegovora.ro, inclusiv transferul respectivelor date către Statele Unite sau alte ţări ale căror legi s-ar putea să nu asigure acelaşi nivel de protecţie pentru datele personale ca legile din ţara de origine a persoanei în cauză.
Acest site/blog colectează şi prelucrează date personale. Ce, cum şi în ce scop, aflați din pagina Politica de confidențialitate şi din Politica de Cookies.

Rezervă o experiență

Pentru a verifica disponibilitatea și tarifele, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în termen de 24 de ore.