Povestea noastră

Povestea noastră este ancorată în prezent. Însă, precum natura însăși, povestea noastră are rădăcini mult mai adânci, care depășesc viața multora dintre noi.

Remedii din natură

Ca orice parte a unui întreg, povestea Băilor Govora reprezintă doar un capitol din istoria vastă a remediilor provenite din natură. Însă, fără acest capitol, povestea n-ar putea fi completă. Iar finalul acesteia nu se zărește prea curând. Așa cum apa și aerul inspiră viața și continuitatea, Băile Govora reprezintă trecutul, prezentul și viitorul îngrijirii de sine.

Băile Govora - Pășește cu încredere în lumea wellness-ului natural

Băile Govora reprezintă un ansamblu de hoteluri și resorturi în care sunt tratate un număr mare de afecțiuni pulmonare. Apele minerale cu sulf și iod de la Băile Govora se folosesc de peste 100 de ani în prevenirea, ameliorarea sau tratarea afecțiunilor respiratorii, a bolilor pielii și ale reumatismului.

1876

Istorie

Istoria spune că apele minerale au fost descoperite de locuitori ai localităţilor din zonă în vara anului 1876.

1883

Înființarea stațiunii balneare

Dată fiind valoarea apelor descoperite, la iniţiativa lui Vintilă I.C. Brătianu – prim ministru, prin intermediul unor schimburi de terenuri, statul român devine proprietarul acestor zăcăminte minerale şi astfel începe amenajarea viitoarei staţiuni balneare Govora, așa cum o știm în zilele noastre.

1914

Hotel Palace

Monument istoric proiectat de arhitectul francez Ernest Doneaud și construit de inginerii N.I. Brătescu și A. Puklicky în perioada 1910–1914, hotelul Palace de 4* este situat în centru parcului din Băile Govora.
1926

Hotel Belvedere

Renovat în anul 2005, astăzi hotelul Belvedere de 3* reprezintă un loc de relaxare și odihnă, în care frumusețea răpitoare a naturii se îmbină cu tratamentele benefice ale ansamblului.
1935

Hotel Parc

Situat aproape de centrul oraşului, hotelul Parc de 2* are o bază de tratament proprie, considerată cea mai mare bază balneo din Băile Govora. Dispune de cabinete pentru electroterapie, magnetoterapie, inhaloterapie, hidroterapie, termoterapie și kinetoterapie.
2022

Modernizare

Pentru că istoria nu trebuie pierdută, ci păstrată cu grijă, am pornit într-un amplu proces de restaurare a clădirilor istorice din stațiune și le-am oferit un nou aspect celor care au făcut față trecerii timpului.

Peste un secol de sănătate și bunăstare

Un răsfăț pentru toate simțurile tale.
Simte puterea de vindecare pe care ne-o dă natura: aer, soare și, bineînțeles, apă.

Băile Govora oferă relaxare și stimulare în același timp într-un mod deosebit.

Rezervă o experiență

Pentru a verifica disponibilitatea și tarifele, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în termen de 24 de ore.