Regăsește sursa energiei tale.

Fiind un oraș mic din județul Vâlcea, Govora reprezintă locația ideală pentru o vacanță în care să te detașezi de stres și să te reconectezi cu tine.

Descoperă
atracțiile zonei

Fiind una dintre stațiunile balneare cele mai bogate în ape iodurate și bromurate din Europa, sute de oameni pe an aleg să profite de beneficiile multiple oferite de noi. Din aprilie până în octombrie, întreaga stațiune prinde viață.

Pe lângă stațiunea balneară Băile Govora, există și alte atracții pe care ai putea să le vizitezi, pentru o relaxare ca la carte. Zonele turistice nu sunt atracția principală, însă scopul unei vizite la Băile Govora este acela de a aduce liniște în suflet, minte și odihnă cât mai multă.

Te invităm să descoperi și alte activități interesante dacă vrei să ieși din Complex.

Un sejur complet

Oferă trupului și sufletului tău bucuria de a se întoarce la origini,
de a se plimba printre nuanțe de verde și albastru,
de a redescoperi autenticitatea propriei ființe.
Mănăstirea Hurezi
Aflată în patrimoniul cultural UNESCO, această frumusețe arhitecturală a fost ridicată de Constantin Brâncoveanu și este precum o sinteză a artei românești de la vremea respectivă. Înconjurată de pădure, Mânăstirea Hurezi reprezintă o locație ideală pentru a te reconecta cu sinele în timp ce admiri frumusețea arhitecturii românești.
Degustări de vin
Bucură-te de tradiția vinului românesc la Cramele Drăgășanilor: Datorită culturii de viță de vie din zonă, există numeroase crame de vinuri și o varietate largă de sortimente cu ajutorul cărora îți poți condimenta concediul.
Ceramică cu istoric
Recunoscută internațional, ceramica de la Horezu este una dintre cele mai îndrăgite din țara noastră, Cocoșul de Hurez fiind un simbol al acestei arte milenare. Anual, târgul ceramicii de Horezu atrage mii de turiști dornici să achiziționeze o piesă unică de la maeștrii din zonă.
Salina Ocnele Mari
Situată la 5-6 km de Băile Govora, pe o suprafață de 10.000 m². Aceasta cuprinde un parc turistic alcătuit din magazine de suveniruri, un muzeu, o biserică, restaurant, locuri de joacă pentru copii și pentru anumite sporturi. Descoperă beneficiile salinei pentru afecțiunile respiratorii.
Râmnicu Vâlcea
Dacă vrei să te explorezi mai mult, în aproximativ 30 de minute poți ajunge la Râmnicu Vâlcea, unul dintre cele mai curate și cochete orașe din România.

Rezervă o experiență

Pentru a verifica disponibilitatea și tarifele, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în termen de 24 de ore.