Ansamblul balnear
Băile Govora

Momentul tău de relaxare în inima naturii

Întoarce-te în natură
pentru a te reconecta cu corpul tău

Bucură-te de efectele curative ale naturii în toate formele ei: aerul puternic ozonat, izvoarele cu ape minerale și pământul ancestral. Fiecare element este o parte din oaza de liniște numită Băile Govora.

Complexul Băile Govora este dovada vie a tot ceea ce s-a trăit altădată, este locul spre care revii de fiecare dată cu același drag, pentru a te bucura de răsfăț la cele mai înalte standarde, pentru a te bucura de o arhitectură deosebită – de stil eclectic, influențe art nouveau, dar și de tratamente aplicate în centre medicale proprii.

Ai parte de o experiență completă

Băile Govora reprezintă un ansamblu vast de hoteluri și resorturi, dotat cu bar de zi, terasă de vară, boutique cu artizanat handmade, centru balnear propriu, centru SPA, piscină exterioară de vară, loc de joacă pentru copii (exterior) și parcare proprie.

Fiindcă vrem să oferim ce e mai bun celor care ne trec pragul, suntem singurul centru balneo care oferă consultații medicale înainte de începerea unui tratament. Prin această metodă ne asigurăm că fiecare rezident al Băilor Govora se bucură de tratamentul corespunzător nevoilor sale.

Hotel Palace 4****

Hotel Palace Băile Govora îți deschide ușile spre o lume total diferită, spre povestea de altădată care îți dezvăluie arhitectura boemă a nobilimii.

Accentele arhitecturale de odinioară reușesc să completeze bine nevoi contemporane, demne de luat în calcul atunci când vrei răsfăț, eleganță, într-un loc emblemă.

Hotel Palace Băile Govora beneficiază de 132 de camere, dintre care:
106 camere clasificate la categoria de 4**** (91 camere duble, 12 camere single, 3 garsoniere)
26 camere clasificate la categoria 3*** (17 camere duble, 7 camere single, 2 garsoniere)

Hotel Belvedere 3***

Hotel Belvedere de 3* are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate pe 3 etaje astfel: 3 apartamente, 1 garsonieră, 17 camere twin și 17 camere matrimoniale.

Baza de tratament proprie a hotelului dispune de cabinete medicale pentru electroterapie, magnetoterapie, inhaloterapie, hidroterapie și kinetoterapie.

Hotel Parc 2**

Situat aproape de centrul oraşului, hotelul Parc de 2* are o capacitate de cazare de 176 locuri repartizate pe 5 etaje în 88 camere twin.

Baza de tratament proprie a hotelului este cea mai mare baza balneo din Băile Govora. Dispune de cabinete pentru electroterapie, magnetoterapie, inhaloterapie, hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie și poate asigura tratament de prevenție și recuperare pentru 400 persoane/zi care pot veni la tratament în regim hotelier sau ambulatoriu.

Rezervă o experiență

Pentru a verifica disponibilitatea și tarifele, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în termen de 24 de ore.