Organizare Evenimente

Organizăm și găzduim evenimente în cele trei săli ale restaurantului sau cele 2 săli de conferințe

Săli de conferință elegante și spațioase

Hotel Palace poate să ofere condițiile perfecte pentru organizarea de conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri, manifestări publice, ceremonii sau pentru evenimente de fashion, precum: prezentări de modă, shooting pentru colecții, pictoriale, lansări de produse sau diverse alte filmări care se adresează acestor tip de evenimente.

Sălile de conferință pot fi configurate în diverse aranjamente și pot asigura organizarea evenimentelor pentru un număr cuprins între 10 și 200 participanți. Hotel Palace oferă facilități audio, video, birotică  și internet complete împreună cu o echipă de profesioniști ce se asigură de buna desfașurare a evenimentului dumneavoastră. Astfel, vă punem la dispoziție 2 săli de conferință, 1 sală pentru business meeting și 1 sală de evenimente.

Pentru a întregi experiența unui eveniment reușit și pentru a satisface cele mai exigente așteptări ne-am perfecționat atenția către detaliu și am reușit să întelegem viziunea fiecăruia dintre clienții noștri.

Hotel Palace vă oferă consultanță specializată pentru realizarea unui eveniment care să concretizeze toate dorințele și visele dumneavoastră. Fie că sunteți un cuplu îndrăzneț sau romantic, fie că organizezi un botez, o zi de naștere, o petrecere privată sau un eveniment corporate, la Hotel Palace îți oferim un meniu sănătos și gustos pe care îl poți personaliza dupa bunul plac, recomandări pentru produse de cofetarie, ring de dans încăpător, prețuri preferențiale pentru cazarea invitaților și parcare gratuită.

Arhitectura eclectica, art nouveau și neoromânescă a hotelului din anii 1900, atmosfera intimă, natura parcului, atenția la detalii, ospitalitatea și profesionalismul personalului, completate de numeroasele facilitati oferite, vă vor convinge că ați făcut cea mai bună alegere!

Contact Hotel Palace

HOTEL PALACE

Str. Parcului, Nr. 1,

Baile Govora, Jud. Valcea, Romania

Tel: +4 0250 770 550

Tel: +4 0250 770 023

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partenerii nostri

In grupul nostru

©2021 Baile Govora SA. Toate drepturile rezervate.

Search