PRIMUL HOTEL DIN ROMANIA CU CENTRU MEDICAL PROPRIU

Arhitectura eclectica cu influențe de art nouveau și elemente de inspirație neoromânească, transformă primul hotel cu bază de tratament din România într-un monument istoric. Hotelul este contruit de arhitectul francez Ernest Doneaud, împreună cu inginerii Brătescu și Pukliky, din 1911 până în anul 1914. Cele 365 de goluri în ziduri ale clădirii simbolizează zilele unui an întreg, iar poziția de Est – Vest a hotelului, permit soarelui să lumineze fiecare cameră din hotel într-o zi. O incursiune în atmosfera elegantă a anilor 1920, alături de detaliile contemporane vă vor încânta simțurile pe perioada petrecută alături de noi.

Vă invităm să vă bucurați de toate facilitățile hotelului printre care se numără 132 de spații de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasă, săli de conferință, magazin gen boutique cu artizanat hand-made, un centru Balneo pentru afecțiuni respiratorii sau reumatismale, și nu în ultimul rând un nou CENTRU SPA pentru o experiență completă. Întregul proces de cură balneară este foarte atent supravegheat de întreg personalul medical format din medici, asistenți generaliști, asistenți balneofizioterapeuți, kinetoterapeuți și maseori.

Restaurant de 4 stele

Ambianța rafinată de epocă, note de clasic stilat, iată atmosfera în care sunt așteptați oaspeții Restaurantului Hotel Palace. De asemeni te bucuri de aerul curat și răcoarea serilor de vară la terasa hotelului.

VEZI DETALII

Cazare

Eleganță și rafinament în camerele spațioase, cu un design elegant și în același timp simplu.

VEZI DETALII

Centru de balneoterapii

Descopera una dintre cele mai bogate staţiuni balneare în ape iodurate şi bromurate de origine organică din Europa.

VEZI DETALII

Wellness & Spa

Castle Spa, cu linii simple si elegante, va ofera acele momente atat de cautate: relaxare si vitalizare.

VEZI DETALII

Rezervari simple si rapide

Prin cateva clickuri sau un simplu apel telefonic, ai la dispozitie modalitatile necesare pentru rezervare, plata si solicitare a informatiilor dorite.

Verificare rapida a disponibilitatii

Suna unul din specialistii nostri si vei afla imediat daca sunt disponibile locuri in perioada solicitata.

Informatii Telefonice 24/24

Consultantii nostri iti stau la dispozitie 24/24 ore, pentru orice informatii legate de ofertele curente, posibilitatile de cazare si tratamentele oferite.

In perioada 2009 – 2013 hotelul a fost reabilitat prin P.O.R. cu contribuția Uniunii Europene.

Image
©2022 Baile Govora SA. Toate drepturile rezervate.

Search