Băile Govora vă invită să descoperiți o bijuterie arhitectonică a țării noastre construită chiar în mijlocul parcului din oraș, Hotelul PALACE 4*. Beneficiind de un cadru natural absolut incredibil, în mijlocul celui mai mare parc balnear din România, hotelul nostru vă poate oferi clipe de neuitat, în special când stresul cotidian devine inamicul numarul 1.

Arhitectura eclectica cu influențe de art nouveau și elemente de inspirație neoromânească, transformă primul hotel cu bază de tratament din România într-un monument istoric. Hotelul este contruit de arhitectul francez Ernest Doneaud, împreună cu inginerii Brătescu și Pukliky, din 1911 până în anul 1914. Cele 365 de goluri în ziduri ale clădirii simbolizează zilele unui an întreg, iar poziția de Est – Vest a hotelului, permit soarelui să lumineze fiecare cameră din hotel într-o zi. O incursiune în atmosfera elegantă a anilor 1920, alături de detaliile contemporane vă vor încânta simțurile pe perioada petrecută alături de noi.

Ne mândrim cu servicii de calitate oferite clienților noștri.

Vă invităm să vă bucurați de toate facilitățile hotelului printre care se numără 132 de spații de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasă, săli de conferință, magazin gen boutique cu artizanat hand-made, un centru Balneo pentru afecțiuni respiratorii și reumatismale, centru de Cardiologie, și nu în ultimul rând un nou CENTRU SPA pentru o experiență completă. Întregul proces de cură balneară este foarte atent supravegheat de întreg personalul medical format din medici, asistenți generaliști, asistenți balneofizioterapeuți, kinetoterapeuți și maseori.

Concediul, sejurul sau weekendul petrecut aici, este o experiență placută cu beneficii nemăsurabile pentru sănătatea fiecăruia, secretul fiind microclimatul unic din Romania creeat aici.

Alege să trăiești sănătos   #naturaltherapy   #healthylife   #bailegovora   #mineralwather

 

In perioada 2009 – 2013 hotelul a fost reabilitat prin P.O.R. cu contribuția Uniunii Europene.

Banner Promovare - Hotel Palace - Baile Govora - JPG